Min resa

Hej allesammans och välkomna till sidan som kommer handla om min resa.

Om det är någonting jag har vetat om mitt liv så är det att jag ska spendera det på resande fot. Kina har alltid vart en av mina största drömmar, därav namnet på bloggen.

england

Så min resa började när jag var ganska ung. Jag fick mina föräldrar att gå med på att sända mig till England under min gymnasietid. Där spenderade jag tre år av mitt liv. Dagarna fylldes av språkinlärning, plugg och nya vänner. Ibland kom mina föräldrar och hälsade på när de hittade billiga resor med Tripx.se men det var inte alltid de kunde så under den tiden lärde jag mig hur jag tar hand om mig själv. Hur jag blir självständig. Efter dessa tre år var slut åkte jag tillbaka till Sverige med ett mörkt sinne i bagaget. Det var inte där jag hörde hemma, det visste jag ju. Så varför är jag tillbaka?

spanien

Samtidigt som jag brottades med känslorna av att inte höra hemma visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Och dessutom hade jag inga pengar. Mina föräldrar ville inte hjälpa mig mer med pengar heller eftersom de redan hade gjort det under Englandresan så den här gången var jag on my own. Så det jag gjorde var att jag ansökte om ett lån och tog mig till Spanien och jobbade där ett år.

kina

Där ifrån tog jag mig äntligen till mitt älskade Kina och bodde där i 3 år tills jag bestämde mig våren 2013 att flytta hem igen.

Men nu rycker det i resenerverna igen så nu får vi se vart det bär nästa gång.

Leave a Reply