Dags för ny säng

Nu har jag haft min säng alldeles för länge känner jag! Jag börjar få lite ryggont och jag tror att sängen kan vara den största boven i dramat. Det låter ju liksom inte helt ologiskt, haha. Min säng har dessutom många år på nacken, så nu är det dags.

Jag har spanat runt på nätet för inspiration – kanske till och med att jag beställer min nya säng från nätet? Jag har inte testat det innan, men varför inte? De snyggaste och till synes bekvämaste sängarna till bra pris har jag hittills hittat hos Confident Living (www.confidentliving.se) . Har ni några bra erfarenheter därifrån? Jag har shoppat där innan, men mest småsaker. Då har jag i alla fall blivit mycket nöjd!

Hoppas förresten att ni alla har haft en bra påsk och ätit massa god påskmat! Själv ligger jag i matkoma fram till jobbet imorgon. Men det är väl så det ska vara när det är påsk, hehe.

ladda ned (4)

Leave a Reply